Project Kleine Energie Besparende Maatregelen

Hoge Energierekening
Wie geen vast contract had, of als dat onlangs afliep, heeft het de afgelopen winter goed kunnen merken: de energiekosten zijn hoog. Zelfs nu de prijzen de laatste maanden wat gedaald zijn, betaal je nog altijd drie keer zo veel als twee jaar geleden. De verwachting is dat de prijzen op dit niveau blijven en misschien komende winter wel weer gaan stijgen. Vooral in een minder goed geïsoleerd huis heb je daar veel last van. Oplossingen als de aanschaf van HR++ glas of een hybride warmtepomp zijn lang niet voor iedereen een optie. Omdat je in een huurhuis woont of daar simpelweg de middelen niet voor hebt.


Wij gaan je helpen
Wist je dat je dan met een aantal kleine en goedkope maatregelen zoals: het plaatsen van tochtstrippen, radiatorfolie, raamfolie en een brievenbusborstel en de aanschaf van een waterbesparende doucheknop en een aantal ledlampen toch per jaar een paar honderd euro kunt bezuinigen op je energieverbruik?
Als Energie Coöperatie Dronryp gaan we je daarbij helpen met ons Project Kleine Energie Besparende Maatregelen.

Dit bieden we:
Als deelnemer krijg je:
1. Een onderzoek van je woning door de energiecoach van de gemeente Waadhoeke. Hij bekijkt met welke kleine maatregelen jij geholpen zou zijn.
2. Vervolgens komt ons fixteam deze maatregelen voor je uitvoeren. Tot een bedrag van € 70,00 zijn deze maatregelen gratis. In bepaalde gevallen zelfs tot een nog hoger bedrag.

Dus:
Heb je de afgelopen winter meer dan tien procent van je bruto - inkomen moeten besteden aan verwarming en verlichting, of had je vanwege andere financiële verplichtingen moeite je energierekening te betalen, en woon je in een huurhuis of heb je zelf op dit moment de middelen niet voor dure energiebesparende maatregelen, meld je dan aan!

Het zou ook kunnen zijn dat je iemand kent voor wie dat het geval is.
Maak hem of haar dan op dit project attent.

Aanmelden kan:
• via een van onze bestuursleden
• via een mail naar projecten@ergiecoöperatiedronryp.nl